FILOFAX METROPOL POCKET

Cod produs: FX026937
CARACTERISTICI
Format POCKET
Model METROPOL
Material Sintetic
Disponibilitate: la comanda
Filofax este un brand britanic de prestigiu, cu o istorie ce incepe din 1921, imbinare sublima intre Fashion, Business si Cultura.
Filofax produce o gama variata de Organizere si accesorii ce depasesc cu mult sfera utilizarii practice de zi cu zi. Datorita designului unic, un mix rafinat de clasic, modern si extravagant, organizerele si accesoriile Filofax au creat in ultimii ani un adevarat curent de moda in tarile Europene.

Lumea este un loc frenetic unde suntem in permanenta intrerupti de beep-uri si telefoane. Chiar cand vrem sa scapam de toate acestea, tot ne simtim inca destul de usor accesibili. Uneori avem nevoie de un spatiu unde sa ne luam un ragaz.

Organizerul tau personal Filofax
te poate ajuta sa tii un echilibru. Are misterioasa abilitate sa te calmeze, sa te relaxeze, sa-ti ajute gandurile sa zboare.

Este un spatiu intim in care iti aranzezi gandurile si iti planifici viata si ambitiile. Este un mediu unic in care tu vorbesti cu tine. Este despre a prelua iarasi controlul si despre a face timpul sa lucreze pentru tine.

In acest sens, Filofax este un mod de viata.


                                                                                     
Cu linii discrete si o silueta supla, organiserul Metropol ramane favorit. Atat chic cat si versatil, Metropol este partenerul perfect in orice situatie.

Dimensiuni: 116 x 145 mm.

Conţine: - 6 inele cu D19; - 4 buzunare pentru carduri, cu un buzunar integral dedesubt (în stânga) - Buzunar notepad și suport pentru stilou (în dreapta); - Forzaţ transparent; - Agendă săptămânală pe două pagini, 5 limbi, jurnal pentru 18 luni; - Riglă / semn de carte, de culoare neagră; - Hârtie color (roz, albastră, beige, galben, levănțică şi verde ) liniată; - Secţiune nume, adrese, numere de telefon (în 5 limbi); - Index color, crem, A-Z cu 2 litere pe tab; - Plic transparent cu deschidere superioară; - Jurnal Iulie 2012 - Decembrie 2013;

Material: PU cu aspect de piele netedă, cu o subtilă granulație fină


Video
  • 0 Pareri despre acest produs

Clientii Stylo.com.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine   
Produse recomandate

Refill