FILOFAX HOLBORN POCKET

Cod produs: FX025128
CARACTERISTICI
Format POCKET
Model HOLBORN
Material Piele naturala
Disponibilitate: stoc limitat
Culoare:
Gri
Filofax este un brand britanic de prestigiu, cu o istorie ce incepe din 1921, imbinare sublima intre Fashion, Business si Cultura.
Filofax produce o gama variata de Organizere si accesorii ce depasesc cu mult sfera utilizarii practice de zi cu zi. Datorita designului unic, un mix rafinat de clasic, modern si extravagant, organizerele si accesoriile Filofax au creat in ultimii ani un adevarat curent de moda in tarile Europene.

Lumea este un loc frenetic unde suntem in permanenta intrerupti de beep-uri si telefoane. Chiar cand vrem sa scapam de toate acestea, tot ne simtim inca destul de usor accesibili. Uneori avem nevoie de un spatiu unde sa ne luam un ragaz.

Organizerul tau personal Filofax
te poate ajuta sa tii un echilibru. Are misterioasa abilitate sa te calmeze, sa te relaxeze, sa-ti ajute gandurile sa zboare.

Este un spatiu intim in care iti aranzezi gandurile si iti planifici viata si ambitiile. Este un mediu unic in care tu vorbesti cu tine. Este despre a prelua iarasi controlul si despre a face timpul sa lucreze pentru tine.

In acest sens, Filofax este un mod de viata.


                                                                                     
Subtilul Holborn vine cu un aer sofisticat care va inspira incredere. Facut dintr-o piele fina de bivol, acest design este ideal atat pentru business cat si pentru calatorii sau timpul liber.

Dimensiuni: 116 x 142 mm.

Conţine: - 6 inele cu D15; - 3 buzunare pentru carduri, un buzunar curbat, și 2 buzunare verticale pe toata lungimea, cu acces pe ambele părți (în stânga); - 2 buzunare verticale pe toata lungimea, cu acces pe ambele părți, și buclă din piele pentru stilou (în dreapta); - Buzunar pe toată lățimea, în exterior; - Forzaţ transparent; - Agendă săptămânală pe două pagini, în 5 limbi; - Riglă/semn de carte; - Index color, crem, A-Z cu 2 litere pe tab; - Index color, crem cu 4 taburi din plastic pe care se poate scrie și apoi șterge; - Secţiune To Do (în 5 limbi); - Hârtie color (roz, beige, galbenă, albastră şi levănţică) liniată; - Secţiune adrese, nume și numere de telefon în (în 5 limbi); - Jurnal 2013; - Plic transparent cu deschidere superioară;

Material: Piele de bivol;


Video
  • 1 Parere despre acest produs
E superba! Imi doream de mult timp una, iar acum mi-am permis-o. Recomand, arata mult mai bine in realitate.
Adriana, 2012-11-05 20:58:44
Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine   
Produse recomandate

Refill