FILOFAX ASTON POCKET

Cod produs: FX021546
CARACTERISTICI
Format POCKET
Model ASTON
Material Piele naturala
Disponibilitate: stoc limitat
Culoare:
Ciuperca
Filofax este un brand britanic de prestigiu, cu o istorie ce incepe din 1921, imbinare sublima intre Fashion, Business si Cultura.
Filofax produce o gama variata de Organizere si accesorii ce depasesc cu mult sfera utilizarii practice de zi cu zi. Datorita designului unic, un mix rafinat de clasic, modern si extravagant, organizerele si accesoriile Filofax au creat in ultimii ani un adevarat curent de moda in tarile Europene.

Lumea este un loc frenetic unde suntem in permanenta intrerupti de beep-uri si telefoane. Chiar cand vrem sa scapam de toate acestea, tot ne simtim inca destul de usor accesibili. Uneori avem nevoie de un spatiu unde sa ne luam un ragaz.

Organizerul tau personal Filofax
te poate ajuta sa tii un echilibru. Are misterioasa abilitate sa te calmeze, sa te relaxeze, sa-ti ajute gandurile sa zboare.

Este un spatiu intim in care iti aranzezi gandurile si iti planifici viata si ambitiile. Este un mediu unic in care tu vorbesti cu tine. Este despre a prelua iarasi controlul si despre a face timpul sa lucreze pentru tine.

In acest sens, Filofax este un mod de viata.
                                                                                                      

Aston: Stilul sau clasic defineste atat acest prestigios organizer cat si pe al sau proprietar. Exteriorul sau splendid este realizat din bucati de piele moale cusute intre ele, in vreme ce interiorul, deasemenea imbracat in piele, include un buzunar integral prevăzut cu fermoar si hartie crem de o calitate superioara.

Dimensiuni: 110 x 145 mm.

Conţine: - 6 inele cu D19, stânga: un buzunar integral, cusut, cu 4 orificii pentru carduri, dreapta: un buzunar integral prevăzut cu fermoar şi buclă pentru susţinere instrument de scris; - Forzaţ transparent; - Agendă pe 2013 cu săptămâna pe câte o pagină; - Riglă maro cu inscripţiile crem; - 5 separatoare (în câteva limbi); - Secţiune To Do; - Hârtie liniată; - Secţiune Adrese; - Index A-Z, cu 3 litere pe tab.

Material: - piele cu granulaţie mică atât la interior cât şi la exterior.


Video
  • 0 Pareri despre acest produs

Clientii Stylo.com.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine   
Produse recomandate

Refill