FILOFAX CLASSIC PERSONAL

Cod produs: FX024015
CARACTERISTICI
Format PERSONAL
Model CLASSIC
Material Piele naturala
Disponibilitate: stoc limitat
Culoare:
Roz
Filofax este un brand britanic de prestigiu, cu o istorie ce incepe din 1921, imbinare sublima intre Fashion, Business si Cultura.
Filofax produce o gama variata de Organizere si accesorii ce depasesc cu mult sfera utilizarii practice de zi cu zi. Datorita designului unic, un mix rafinat de clasic, modern si extravagant, organizerele si accesoriile Filofax au creat in ultimii ani un adevarat curent de moda in tarile Europene.

Lumea este un loc frenetic unde suntem in permanenta intrerupti de beep-uri si telefoane. Chiar cand vrem sa scapam de toate acestea, tot ne simtim inca destul de usor accesibili. Uneori avem nevoie de un spatiu unde sa ne luam un ragaz.

Organizerul tau personal Filofax
te poate ajuta sa tii un echilibru. Are misterioasa abilitate sa te calmeze, sa te relaxeze, sa-ti ajute gandurile sa zboare.

Este un spatiu intim in care iti aranzezi gandurile si iti planifici viata si ambitiile. Este un mediu unic in care tu vorbesti cu tine. Este despre a prelua iarasi controlul si despre a face timpul sa lucreze pentru tine.

In acest sens, Filofax este un mod de viata.


                                                                                     
Classic: Un organiser simplist realizat dintr-o piele italiana eleganta, intr-un stil clasic, cu accentul pus pe cusatura si finisare perfecta. Pur si simplu un organiser magnific!

Dimensiuni: 130 x 190 mm.

Conţine: - 6 inele cu D23, stânga: 6 orificii pentru carduri, cu un buzunar integral dedesubt, dreapta: un buzunar integral cu fermoar, un alt buzunar dedesubt şi o buclă pentru susţinere instrument de scris; - Forzaţ transparent; - Agendă pe 2013 cu săptămâna pe două pagini (în 5 limbi); - Riglă neagră; - 4 separatoare crem; - Secţiune To Do (în 5 limbi); - Secţiune de evidenţă cheltuieli; - Adrese de internet; - Hârtie liniată – culoare roz; - Hârtie liniată – culoare bej; - Hârtie liniată – culoare galbenă; - Hârtie liniată – culoare albastră; - Hârtie liniată – culoare lila; - Secţiune Adrese (în 5 limbi); - Suport pentru carti de vizită; - Index A-Z, crem, cu 2 litere pe tab.

Material: - Piele fină italiană.


Video
  • 1 Parere despre acest produs
Culoarea si pielea sunt superbe. E foarte dragut, arata ca o posetuta. Mi-am luat si o oglinda la el :)
Violeta N., 2012-11-08 09:41:42
Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine   
Produse recomandate

Refill