Despre noi

Stylo Cadouri cu Stil

Existam pentru cei pasionati de lucruri autentice, pentru cei care au hobby-uri si iubesc viata.
Pentru cei care reverbereaza la mirosul fin al pielii de calitate, cei care simt placerea alunecarii penitei stiloului pe o hartie crem de calitate, pentru cei care se simt inspirati cand au o coala alba de hartie in fata.

Este despre lucruri fine, idei, lifestyle, cadouri si fashion. Te asteptam cu drag sa ne vizitezi magazinul on-line, www.stylo.com.ro sau sa regasesti produsele noastre Filofax in magazinele partenere:
Librariile Carturesti - Afi Cotroceni, Promenada Mall, Arthur Verona, Baneasa.

Gasesti la noi branduri ca Filofax, Parker, Waterman, Diplomat, Leitz, Faber-Castell, Pride and Soul, Alassio, illy, Dammann, Pilot, UniBall, Rotring.

Filofax, un brand britanic de prestigiu, cu o istorie ce incepe din 1921, imbinare sublima intre Fashion, Business si Cultura.
Filofax produce o gama variata de Organizere si accesorii ce depasesc cu mult sfera utilizarii practice de zi cu zi. Datorita designului unic, un mix rafinat de clasic, modern si extravagant, organizerele si accesoriile Filofax au creat in ultimii ani un adevarat curent de moda in tarile Europene.

Lumea este un loc frenetic unde suntem in permanenta intrerupti de beep-uri si telefoane. Chiar cand vrem sa scapam de toate acestea, tot ne simtim inca destul de usor accesibili. Uneori avem nevoie de un spatiu unde sa ne luam un ragaz.

Organizerul tau personal Filofax te poate ajuta sa tii un echilibru. Are misterioasa abilitate sa te calmeze, sa te relaxeze, sa-ti ajute gandurile sa zboare.

Este un spatiu intim in care iti aranzezi gandurile si iti planifici viata si ambitiile. Este un mediu unic in care tu vorbesti cu tine. Este despre a prelua iarasi controlul si despre a face timpul sa lucreze pentru tine.

In acest sens, Filofax este un mod de viata.

Mapa de presa: aici

                                                   


Catalog Filofax: aici
Catalog Vanzari Corporate: aici